FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

A webáruházunkban megvásárolt borainkat és borcsomagjainkat többféleképpen fizetheti ki. 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Webáruházunk részére a Barion Payment Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.

MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Webáruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. 

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége: 

  • Kártyaszám(A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.) 
    • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.) 
    • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön 
    kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!) 

Amennyiben a rendelés leadáskor az online bankkártyás fizetést választotta, akkor a rendelés elküldése után a rendszer automatikusan átirányítja a bank oldalára. A csomagot a kiegyenlítést követően adjuk fel.

BANKI ÁTUTALÁS

Banki átutalás esetén a rendelés személyes ellenőrzését követően e-mail-ben tájékoztatjuk az utalással kapcsolatos teendőkről. Miután a számla kiegyenlítésre kerül, akkor teljesítjük a megrendelt szolgáltatást, illetve postázzuk a csomagot az Ön számára, attól függően, hogy mit rendelt.

UTÁNVÉTEL

Utánvéttel történő fizetés választásakor a rendeléskor megadott adatok alapján a szállítási címére elküldjük a megrendelt terméket. Ebben az esetben a futárnak kell fizetnie, akkor amikor a csomagot kézbesíti.

Amennyiben személyes átvételt választott, úgy a borászatban tudja kiegyenlíteni a megrendelés összegét.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Megrendelését a futarpecs.hu (Carflux Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság) végzi.

A házhoz szállítás díja 15.000,- forint értékig egységesen 3500 forint, 15.000,- forint feletti vásárlástól a házhoz szállítás INGYENES.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre az alábbi címen előre egyeztetett időpontvan van lehetőség:

7773 Villány, Dózsa György utca 33.

A személyes átvétel díja ingyenes.